Από την Πρέβεζα ξεκίνησε την εκστρατεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας

Από την Πρέβεζα ξεκίνησε την εκστρατεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας


Στην Πρέβεζα βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Στέφανος Ζούμπας ο οποίος ως γνωστόν υποστηρίζεται επίσημα από το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ζούμπας παραβρέθηκε σε θεσμική κομματική συνάντηση στελεχών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, με στόχο μέσα από αυτή την πρώτη συνάντηση με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική , την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και να ανταλλάξουν απόψεις για το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Λίγο πριν από τη συγκεκριμένη σύσκεψη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον πρώην Νομάρχη κ. Βασίλη Ιωάννου, με τον οποίο, όπως ο ίδιος ανέφερε, τους συνδέει πολύ καλή σχέση και φιλία και είχε μαζί του μια θερμή συνομιλία.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών ο Βασίλης Ιωάννου δήλωσε χαρακτηριστικά:



«Είναι γνωστή η διαφωνία μου με την στρατηγική της «αυτόνομης καθόδου» και είχα πολλές φορές τονίσει ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Ηπείρου ότι για να αντιμετωπιστεί ο Αλέκος Καχριμάνης είναι αναγκαία όσο ποτέ η συνεργασία

Όμως το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε διαφορετικά.

Σέβομαι αυτή την απόφαση και ως εκ τούτου η στήριξη μου στον Στέφανο Ζούμπα είναι αυτονόητη.

Ο Στέφανος εκτός από καλός φίλος από τα παλιά όμορφα χρόνια, είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και είμαι βέβαιος ότι με την όρεξη και τον ενθουσιασμό που τον διακατέχουν, θα δώσει έναν ωραίο αγώνα.

Του ευχήθηκα να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και του δήλωσα διαθέσιμος σε ότι με χρειαστεί.»

Ο κ. Ζούμπας ευχαρίστησε τον πρώην Νομάρχη τόσο για τα καλά του λόγια όσο και για τις προτάσεις και την υποστήριξη του και τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα δώσουν τον αγώνα τους για να αλλάξει πορεία η Ήπειρος.

«Στόχος μας να πάμε στο 2ο γύρο και τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Ζούμπας.


Από την Πρέβεζα ξεκίνησε την εκστρατεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας Από την Πρέβεζα ξεκίνησε την εκστρατεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Στέφανος Ζούμπας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.