ΑΣΕΠ: Καθοδόν 5.403 νέες θέσεις από τα αποτελέσματα 20 διαγωνισμών

ΑΣΕΠ: Καθοδόν 5.403 νέες θέσεις από τα αποτελέσματα 20 διαγωνισμών


Το ΑΣΕΠ υποδέχεται το Σεπτέμβριο με με την έκδοση προσωρινών αλλά και οριστικών αποτελεσμάτων, που αφορούν χιλιάδες θέσεις εργασίας από διαγωνισμούς προκηρύξεων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Proson.gr.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι του Ανώτατου Συμβούλιου Επιλογής Προσόντων προετοιμάζουν την έκδοση αποτελεσμάτων για συνολικά 5.403 θέσεις από 20 διαγωνισμούς εκ των οποίων 11 προκηρύξεις αφορούν οριστικά αποτελέσματα για συνολικά 849 θέσεις εργασίας και 9 προκηρύξεις για προσωρινά αποτελέσματα, 3.727 θέσεων εργασίας.

Μεταξύ των προκηρύξεων για τις οποίες θα δημοσιοποιηθούν οριστικά αποτελέσματα βρίσκεται και η προκήρυξη, 1Γ/2022 για 822 θέσεις εργασίας προσωπικού ΠΕ, ΤΕ στην Ανώτατη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), ενώ παράλληλα έλεγχος των εργασιών για την υλοποίηση του Β΄ σταδίου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022)

Τα προσωρινά αποτελέσματα για θέσεις εργασίαςΠροκήρυξη 7Κ/2019 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, από τους πίνακες επιλαχόντων, 36 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγοριών ΠΕ, ΔΕ και ΥΕ, σε εποπτευόμενους φορείς πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
 
Προκήρυξη 8Κ/2020 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, από τον πίνακα επιλαχόντων τακτικού προσωπικού, 1 θέσης του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού στον Συνήγορο του Καταναλωτή και 1 θέσης του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Προκήρυξη 3Κ/2021 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, από τον πίνακα επιλαχόντων τακτικού προσωπικού, τεσσάρων (4) θέσεων κλάδου ΠΕ Διοικητικού Προξενικού και 13 θέσεων κλάδου ΔΕ Διοικητικής και Λογιστικής Υποστήριξης στο Υπουργείο Εξωτερικών. Έλεγχος αιτήσεων και δικαιολογητικών υποψηφίων για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων

Προκήρυξη 2Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 473 θέσεων μόνιμου προσωπικού κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.
 
Προκήρυξη 3Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 283 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ), στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ – πρώην ΑΔΙΠ), στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (ΠαΠελ), στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων
 
Προκήρυξη 4Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 118 θέσεων μόνιμου προσωπικού ΠΕ και ΤΕ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή) και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (Ανεξάρτητη Αρχή)

Προκήρυξη 6Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, μεταξύ άλλων, 59 θέσεων Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και 6 θέσεων Τεχνολογικής εκπαίδευσης στο Πράσινο Ταμείο (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας), «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ»
 
Προκήρυξη 7Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας μόνιμου προσωπικού, 493 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, 2.253 θέσεων κατηγορίας ΤΕ και 974 θέσεων κατηγορίας ΔΕ σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Προκήρυξη 8Κ/2022 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 70 θέσεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης - Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - ΟΠΕΚΑ, στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων - ΜΤΠΥ, στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο - ΝΑΤ, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης – ΕΚΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων) και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τα οριστικά αποτελέσματα για θέσεις εργασίαςΠροκήρυξη 2Κ/2019 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 457 θέσεων τακτικού προσωπικού ΤΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη 5Κ/2021 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, από τον πίνακα επιλαχόντων, 6 θέσεων ΠΕ κατηγορίας κλάδου/ειδικότητας ΠΕ Διοικητικής Οργάνωσης, στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Προκήρυξη 8Κ/2021 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, από τους πίνακες επιλαχόντων, 5 θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και 2 θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ).
 
Προκήρυξη 5Ε/2020 για την πλήρωση 6 θέσεων ΕΕΠ στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
 
Προκήρυξη 2Ε/2021 για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
 
Προκήρυξη 3Ε/2021 για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου.

Προκήρυξη 5Ε/2021 για την πλήρωση 24 θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), 6 θέσεων ΕΕΠ στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και 5 θέσεων ΕΕΠ στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ)(«Α. Φλέμινγκ»), της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
 
Προκήρυξη 7Ε/2021 για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ του Υπουργείου Οικονομικών.

Προκήρυξη 1Ε/2022 για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για την πλήρωση 2 θέσεων ΕΕΠ στο ΔΟΑΤΑΠ, για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ στο Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Προκήρυξη 2Ε/2022 για την πλήρωση 9 θέσεων ΕΕΠ στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και 1 θέσης ΕΕΠ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Προκήρυξη 1Ε/2023 για την επιλογή 22 μελών στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Δ.Η.Σ.Υ.), με πενταετή θητεία.
ΑΣΕΠ: Καθοδόν 5.403 νέες θέσεις από τα αποτελέσματα 20 διαγωνισμών ΑΣΕΠ: Καθοδόν 5.403 νέες θέσεις από τα αποτελέσματα 20 διαγωνισμών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.