ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ : 7.000.000 € + ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

   ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ : 7.000.000 € + ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ



Η ενεργειακή κρίση μας απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ως παγκόσμιο φαινόμενο. Την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας τη διαπιστώνουμε καθημερινά, είτε στα νοικοκυριά είτε στις επιχειρήσεις μας. Η ίδια ανάγκη υπάρχει και στο Δήμο, η ενεργειακή κατανάλωση εξελίσσεται σε ένα από τα πιο κοστοβόρα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Ο.Τ.Α..

Ταυτόχρονα, η απαίτηση για την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) έπρεπε να καλυφθεί και από το Δήμο Σουλίου, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες και επισκέπτες μας που διαθέτουν ηλεκτροκίνητα οχήματα.

ΤΟΜΕΑΣ: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Μελετήθηκαν, ωριμάνθηκαν, υποβλήθηκαν και εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα, δημοπρατήθηκαν, συμβασιοποιήθηκαν, εκτελούνται και ολοκληρώθηκαν κατά περίπτωση προμήθειες και μελέτες σε ότι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και την ηλεκτροκίνηση. Σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων ειδικότερα, το προσεχές διάστημα ο Δήμος πρόκειται να δημοπρατήσει τις θέσεις που προέκυψαν από τη μελέτη που εκπόνησε, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή τους. Μέρος των εσόδων από τη φόρτιση των οχημάτων αλλά και από την ενοικίαση των χώρων θα αποδίδεται τελικά στο Δήμο.






ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ : 7.000.000 € + ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ : 7.000.000 € + ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.