Απάντηση Λώλου σε Νταή για το ΕΙΝ και το Τσιπουρίκι

Απάντηση Λώλου σε Νταή για το ΕΙΝ και το ΤσιπουρίκιΟ κ. Νταής εξακολουθεί να επιβεβαιώνει την άγνοιά του για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ηγουμενίτσας.
Το έργο μετατροπής του ΕΙΝ σε πολιτιστικό πολυχώρο εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ στις 07-06-2019 και στη συνέχεια στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ στις 08-06-2020, έχοντας τις σχετικές εγκρίσεις και λαμβάνοντας τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις.
Για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και τη νομιμοποίηση των γενομένων διαχρονικά πρόσθετων παρεμβάσεων με οικοδομική άδεια του 1970, δρομολογήθηκε η επίλυσή του στο αμέσως επόμενο διάστημα, υπό τη διαρκή παρακολούθηση των υπηρεσιών του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Το ίδιο συμβαίνει και με το έργο κατασκευής του θεάτρου στο Τσιπουρίκι, που άρχισε το μακρινό 2011 και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης και για το οποίο διευθετούνται τα τελευταία τεχνικά προβλήματα με πρωτοβουλίες και πάλι της παρούσης Δημοτικής Αρχής.
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ. Νταή είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα που δεν θα ακολουθήσουμε.

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Ιωάννης Λώλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Δύναμη Προοπτικής»
Απάντηση Λώλου σε Νταή για το ΕΙΝ και το Τσιπουρίκι Απάντηση Λώλου σε Νταή για το ΕΙΝ και το Τσιπουρίκι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες