Ο Μηνάς Πασχόπουλος υποψήφιος με την «Ενότητα Πολιτών»

Ο Μηνάς Πασχόπουλος υποψήφιος με την «Ενότητα Πολιτών»



Την υποψηφιότητά του με την παράταξη «Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα» του Θωμά Μπέγκα, γνωστοποίησε ο πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Καθηγητής Μαιευτικής Μηνάς Πασχόπουλος.

Με ανοιχτή του επιστολή αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και ζητά την στήριξη των δημοτών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο βασικότερος θεσμός της δημοκρατίας μας, κύτταρο κοινωνικής συνοχής, αλλά και ελέγχου της εξουσίας. Ζώντας στην πόλη μας για περισσότερα από τριάντα χρόνια και δραστηριοποιούμενος ως ενεργός πολίτης, κυρίως στον χώρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και όχι μόνο, ως ιατρός και Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου μας, έλαβα την απόφαση της ακόμη μεγαλύτερης ενεργοποίησης και συμμετοχής μου στα δρώμενα του Δήμου μας.

Εκτιμώντας με θετικό πρόσημο την προηγούμενη θητεία της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και ιδιαίτερα, τη δυναμική, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία και τη συνολική συμβολή του επικεφαλής αυτής, Θωμά Μπέγκα, ως Δημάρχου κατά τα έτη 2014-2019, αποφάσισα να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιό της ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών στις επερχόμενες εκλογές.

Με πλήρες αίσθημα ευθύνης της αποστολής που καλούμαι να επιτελέσω και του γεγονότος ότι ο Δήμος μας οφείλει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος, αφήνοντας πίσω του οτιδήποτε αρνητικό και οποιαδήποτε αγκύλωση του παρελθόντος, απευθύνομαι σε όλες και όλους, ζητώντας τη στήριξη της παράταξής μας και την ψήφο σας».
Ο Μηνάς Πασχόπουλος υποψήφιος με την «Ενότητα Πολιτών» Ο Μηνάς Πασχόπουλος υποψήφιος με την «Ενότητα Πολιτών» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.