Παρέμβαση Γιώργου Πρέντζα για μέτρα προφύλαξης από τον καπνό

Παρέμβαση Γιώργου Πρέντζα για μέτρα προφύλαξης από τον καπνό


Ο Γιώργος Πρέντζας, Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» έκανε σήμερα τηλεφωνική παρέμβαση στον Περιφερειάρχη και την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που δημιουργεί ο καπνός από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε όλη την Ήπειρο.

Η κατάσταση για δεύτερη μέρα δεν είναι καλή, σε αρκετές περιπτώσεις ο καπνός με τη ζέστη δημιουργούν αποπνικτικές συνθήκες. Είναι δε άγνωστο ποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτή η κατάσταση τόσο στον υγιή πληθυσμό όσο και σε συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δήλωσε ότι τα μέτρα προφύλαξης, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν μπορεί να είναι ατομική υπόθεση, και ζήτησε να αναλάβουν οι υπηρεσίες, συγκεκριμένα η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, να ενημερώσουν για τις επιπτώσεις και να εκδώσουν οδηγίες προς το γενικό πληθυσμό.

Η απάντηση της περιφερειακή αρχής είναι ότι η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας θα εκδώσει οδηγίες, τις οποίες και αναμένουμε.



23 Αυγούστου 2023

Παρέμβαση Γιώργου Πρέντζα για μέτρα προφύλαξης από τον καπνό Παρέμβαση Γιώργου Πρέντζα για μέτρα προφύλαξης από τον καπνό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.