Δήλωση του Φάνη Μπελλου για την συμμετοχή του στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ του Γιάννη Καραγιάννη

Δήλωση του Φάνη Μπελλου για την συμμετοχή του στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ του Γιάννη Καραγιάννη



Από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου του 2019, εμπιστευτήκαμε ένα νέο πρόσωπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Γιάννη Καραγιάννη, προκειμένου να ηγηθεί στη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Σουλίου.
Αντίστοιχη και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη έδειξε κι εκείνος στο πρόσωπο πολλών από εμάς, τους “παλιούς” στο χώρο, για το οποίο και τον ευχαριστώ προσωπικά. Οι θέσεις ευθύνης που ανέλαβα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας της Δημοτικής Αρχής, ήταν σε τομείς δύσκολους, νευραλγικούς και “πολιτικά επικίνδυνους”.
Μου δόθηκε “χώρος” και “ελευθερία” να κινηθώ κατά την κρίση που απέκτησα με την μακρόχρονη εμπειρία μου στα κοινά, αλλά πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με ανθρώπους άξιους, δυναμικούς που μοιράζονταν μαζί μου εξαρχής την ίδια αγάπη για τον τόπο.
Την ανανέωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ εμού, των ανθρώπων του συνδυασμού αλλά και του ίδιου του Γιάννη επισφραγίζω σήμερα, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο πλευρό του. Τον ευχαριστώ και πάλι, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, ζητώ τη στήριξη όλων όσων πιστεύουν στο έργο μας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο με τον ίδιο ζήλο για την επόμενη μέρα του Δήμου.
Συνεχίζουμε μαζί…
Δήλωση του Φάνη Μπελλου για την συμμετοχή του στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ του Γιάννη Καραγιάννη Δήλωση του Φάνη Μπελλου για την συμμετοχή του στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ του Γιάννη Καραγιάννη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Αυγούστου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.