Αρίστος Σουλιώτης: Ανακοίνωση σχετικά με το προεκλογικό μου πρόγραμμα για τη Νέα Σελεύκεια

Αρίστος Σουλιώτης: Ανακοίνωση σχετικά με το προεκλογικό μου πρόγραμμα για τη Νέα Σελεύκεια



"Δυστυχώς κάποιοι που με καταστροφικές πολιτικές έχουν γυρίσει το χωριό μας πίσω όλα αυτά τα χρόνια και με όπλο το κουτσομπολιό και τη μετάδοση ψευδών ειδήσεων στην προσπάθεια τους να κάνουν πλιάτσικο στα σχέδια και στις ιδέες μου για την Νέα Σελεύκεια πραγματικά στα μάτια κάθε σοβαρού ανθρώπου ξεφτιλίζονται.
Αυτοί που δεκαετίες έπαιρναν τις ευκαιρίες τους κάνοντας τις "πολιτικές μαριονέτες" ανησυχούν μη τυχόν και χάσουν την καρέκλα. Κόντρα στα ψεύδη και στις συκοφαντίες θα απαντώ από εδώ και πέρα μόνο με επιχειρήματα και ας αφήσουν τον κόσμο να είναι ο τελικός κριτής την ημέρα των εκλογών. Έτσι και αλλιώς η πλειοψηφία τουλάχιστον τους έχει πάρει χαμπάρι. Προεκλογικό στέκι έχουν τα τσιπουράδικα και εκεί πέρα αραδιάζουν τις αμπελοφιλοσοφίες τους.
Προκαλώ τους "πολιτικούς σταθμάρχες" με τακτικές "πάμε και όπου βγει " να μας εξηγήσουν πότε έβγαλαν αυτοί κοινό πρόγραμμα με το δικό μου; Το μόνο πρόγραμμα που τους είναι εφικτό είναι αυτό σχετικά με την περιοδεία τους στα καφενεία. Με χυδαιότητα και κάνοντας μικροπολιτική προσπαθούν να αλλοιώσουν τις προσωπικότητες μας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται .Μην πέφτετε στην παγίδα τους.
Όχι μόνο πρόγραμμα δεν έχουν αλλά προσπαθούν να κλέψουν και τα δικά μας.
Πάει όμως η εποχή που αλλώνιζαν εις βάρος των συμπολιτών μας και εγώ τους υπόσχομαι ότι θα κάνω αισθητή την παρουσία μου σε κάθε συμβούλιο εφόσον είμαι μια από τις επιλογές των συγχωριανών μου . Από εδώ και πέρα το χωριό μας θα έχει την ευκαιρία να εκλέξει ανθρώπους με όραμα και αγάπη για τον τόπο τους που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ.
Το πρόγραμμα μου θα παρουσιαστεί αναλυτικά τον Σεπτέμβριο. Καλώ όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους και κακούς κομπάρσους της πολιτικής σκηνής να θέσουν τις ερωτήσεις τους για να τους λύσουμε τις απορίες. Ας αφήσουν τα fake news γιατί δοκιμάστηκαν όσο κανένας άλλος για αρκετά χρόνια. Εμείς δίνουμε μια επιλογή την Κυριακή του Οκτώβρη . Με εντιμότητα, στρατηγική και σχεδιασμό θα πολεμήσουμε την παραπληροφόρηση, τις τσαπατσουλιές και την εξουσιομανία μερικών που σε τέτοιο βαθμό γίνεται επικίνδυνη για το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.
Συγγνώμη αν ήμουν απότομος αλλά κόντρα σε όλη αυτή τη γελοιότητα και το μάπετ σόου των τελευταίων ημερών η δήλωση αυτή έγινε με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας. Δυστυχώς ο κάθε άνθρωπος όταν τον "κλέβουν" είναι συναισθηματικά φορτισμένος.
Αρίστος Σουλιώτης. (Υποψήφιος σύμβουλος κοινότητας Νέας Σελεύκειας)
Αρίστος Σουλιώτης: Ανακοίνωση σχετικά με το προεκλογικό μου πρόγραμμα για τη Νέα Σελεύκεια Αρίστος Σουλιώτης: Ανακοίνωση σχετικά με το προεκλογικό μου πρόγραμμα για τη Νέα Σελεύκεια Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.