Μήνυμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ηγουμενίτσας κου Ηλία Νικολάου

Μήνυμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ηγουμενίτσας κου Ηλία Νικολάου



Αγαπητοί συμπολίτες ,
Είμαι ο Ηλίας Νικολάου και σας παρουσιάζω την υποψηφιότητά μου, τις ιδέες και τον οραματισμό μου για το μέλλον του αγαπημένου μας Δήμου.
Μετά την τιμή που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μπέζας, έχω την πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά δυναμική και προοδευτική δημοτική αρχή, οδηγώντας την Ηγουμενίτσα στο αύριο που της αξίζει.
Με την πείρα μου στον τουρισμό, αλλά και ως κτηνοτρόφος, αντιλαμβάνομαι τις ανάγκες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται στον τομέα της τοπικής οικονομίας.
Η αγάπη μου για την περιοχή μας με οδήγησε στο να γίνω όχι μόνο ονειροπόλος, αλλά και τολμηρός, επιθυμώντας να μετατρέψω τις ιδέες μου σε πραγματικότητα.
Ο δρόμος προς την ανάπτυξη και την ευημερία δεν είναι εύκολος, αλλά είμαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις με πάθος και αποφασιστικότητα.
Με επικεφαλής τον Αντώνη Μπέζα, έχουμε δημιουργήσει μια συνεκτική ομάδα που επιδιώκει να ενισχύσει τις υποδομές του Δήμου Ηγουμενίτσας, να προωθήσει την πολιτιστική κληρονομιά μας και να αναπτύξει βιώσιμες λύσεις για το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της.
Προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ενός κοινοτικού πνεύματος που θα ενώσει όλους τους κατοίκους και δεν θα τους διαχωρίζει ανάλογα την κομματική και κοινωνική τους προέλευση.
Θέλουμε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να αναπτύξουμε διαφανή και χρηστή διοίκηση και να προωθήσουμε τη συμμετοχή όλων στη διαμόρφωση των αποφάσεων για το Δήμο μας.
Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε ακούραστα για μια Ηγουμενίτσα που θα αντανακλά τις αξίες μας, την πολυμορφία μας και τη δυναμική μας.
Σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας, ώστε μαζί να φέρουμε τη μεταβολή που επιθυμείτε και αξίζουμε όλοι.

Με εκτίμηση,
Ηλίας Νικολάου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Μήνυμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ηγουμενίτσας κου Ηλία Νικολάου Μήνυμα του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ηγουμενίτσας κου Ηλία Νικολάου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.