Δήλωση συμμετοχής του Ναπολέοντα Τσάνη στο πλευρό του Γιάννη Λώλου

Δήλωση συμμετοχής του Ναπολέοντα Τσάνη στο πλευρό του Γιάννη Λώλου


Αγαπητοί συμπολίτες,
Με περηφάνια και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό "Δύναμη Προοπτικής" του Δημάρχου Ιωάννη Λώλου, για τις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Αναλαμβάνω αυτή την πρόκληση με πλήρη πίστη στις αξίες και τις ιδέες που εκπροσωπεί ο συνδυασμός μας, αλλά και τι απαιτεί ο Δήμος μας

Η αποστολή μας είναι σαφής: να προωθήσουμε την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.
Με ορθολογική αναβάθμιση και προβολή του Δικτύου Νατούρα με σκοπό την αύξηση του Φυσιολατρικού Τουρισμού.
Με την ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα και των προϊόντων μας, προωθώντας την τοπική παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
Με στρατηγικό σχεδιασμό της παραλιακής ζώνης για τη βέλτιστη ανάπτυξη της πόλης μας. Θέλουμε να διαμορφώσουμε μια προσεγμένη παραθαλάσσια περιοχή, που θα προσελκύει τουρίστες και θα προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλους.
Με τη συνεργασία όλων μας, θα επενδύσουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας, θα προάγουμε την επιχειρηματικότητα και θα δημιουργήσουμε τα θεμέλια για νέες θέσεις εργασίας.
Με συνεκτικότητα και διαύγεια, θα διαμορφώσουμε μια κοινωνία που θα προσφέρει ισότιμες ευκαιρίες για όλους τους κατοίκους μας.
Καθημερινά αντιμετωπίζουμε προκλήσεις που αφορούν τις υποδομές, την κυκλοφορία, την υγεία, την περιβαλλοντική προστασία και πολλά άλλα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινή ζωή όλων μας. Η διαχείριση της καθημερινότητας είναι ένας αναρίθμητος κατάλογος προκλήσεων, αλλά με συνεργασία, δέσμευση και αφοσίωση μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να εργαστούμε για την αποτελεσματική οργάνωση και συντονισμό όλων των δημοτικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να λαμβάνονται άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν.
Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, η ενίσχυση της ασφάλειας και η υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας μας, αποτελούν όχι μόνο προτεραιότητες αλλά σαφή δέσμευση.
Με αφοσίωση και σθένος, η "Δύναμη Προοπτικής" και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακατάπαυστα για την ευημερία του Δήμου Ηγουμενίτσας. Επίσης, θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε την πλούσια εμπειρία μας, την ευρύτητα της προοπτικής μας και την αποφασιστικότητά μας για να διαμορφώσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για κάθε έναν από εσάς και τα παιδιά μας.

Σας καλώ να σταθούμε μαζί, να στηρίξουμε την πρόοδο και να χτίσουμε μαζί μια κοινότητα που θα είναι πρότυπο για όλη τη χώρα

Με εκτίμηση,
Ναπολέων Τσάνης,
Μοριακός Βιολόγος, Διευθύνων Σύμβουλος 
EUROPRAWN HELLAS A.E.
Δήλωση συμμετοχής του Ναπολέοντα Τσάνη στο πλευρό του Γιάννη Λώλου Δήλωση συμμετοχής του Ναπολέοντα Τσάνη στο πλευρό του Γιάννη Λώλου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.