Χρυσό Μετάλλιο Για Την Θεσπρωτή Ευαγγελία Κατσιμάνη Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Στο Καζακστάν

Χρυσό Μετάλλιο Για Την Θεσπρωτή Ευαγγελία Κατσιμάνη Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Στο Καζακστάν



Η Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό ITF συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Βετεράνων, που γίνεται στην Αστάνα του Καζακστάν, διεκδικώντας και πάλι μια θέση στο βάθρο της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου.

Την 4η αγωνιστική ημέρα η Ελλάδα πρόσθεσε ακόμα 23 μετάλλια στην συγκομιδή της, κατακτώντας 6 χρυσά, 8 αργυρά και 9 χάλκινα.

Το ένα από τα έξι χρυσά μετάλλια κέρδισε η Θεσπρωτή Ευαγγελία Κατσιμάνη στην Κατηγορία Νεάνιδων (Μάχη -50κ).

Συγχαρητήριο μήνυμα έδωσε και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος όπου αναφέρει:
“Συγχαίρω από καρδιάς την αθλήτρια Ευαγγελία Κατσιμάνη για την κατάκτηση των ανώτερων διακρίσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwon-Do ITF 2023, στο Καζακστάν, κάνοντάς μας υπερήφανους.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους προπονητές και την οικογένειά της, που πίστεψαν σε αυτήν και στήριξαν τον δύσκολο αγώνα της.
Εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα μεγάλα της βήματα, συνεχίζοντας με ήθος και εργατικότητα να εμπνέει ακόμη περισσότερους νέους για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό”.



Χρυσό Μετάλλιο Για Την Θεσπρωτή Ευαγγελία Κατσιμάνη Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Στο Καζακστάν Χρυσό Μετάλλιο Για Την Θεσπρωτή Ευαγγελία Κατσιμάνη Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF 2023 Στο Καζακστάν Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.