Ηγουμενίτσα: Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο COPPERNET

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο COPPERNET


Tο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και η εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας ΜΠΑΣΤΙΑ Α.Ε. (Λωρίδα Σαγιάδας, Θεσπρωτίας) σας προσκαλεί στην ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο COPPERNET - Σχεδιασμός και κατασκευή καινοτόμων τύπων νημάτων για την κατασκευή αλιευτικών και υδατοκαλλιεργητικών υλικών το οποίο υπέβαλαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014 - 2020 και εγκρίθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με κωδικό 5021805 με τη συγχρηματοδότηση της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλιείας και Θάλασσας.

Η ημερίδα οργανώνεται στην αίθουσα του Γραφείου του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Ειρήνης και Φιλίας 1 στην Ηγουμενίτσα την ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 και ώρα 18:00 έως 20:30 και μετά την οποία θα ακολουθήσει γεύμα.
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο COPPERNET Ηγουμενίτσα: Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου με τίτλο COPPERNET Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.