Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Θεσπρωτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου Βασίλης Μπάλλας

Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Θεσπρωτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου Βασίλης Μπάλλας


Ανείπωτη θλίψη και σοκ προκαλεί στο Μοσχάτο ο θάνατος του Βασίλη Μπάλλα σε δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 44 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε το Σάββατο (30/9) στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με τον Βασίλη Μπάλλα να παρασύρεται από μηχανή, ενώ κινούταν πεζός.
Ο Βασίλης Μπάλλας ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο. Ήταν πετυχημένος δικηγόρος και στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου.
Όσοι τον γνώριζαν έλεγαν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, την ευγένεια και το χαμόγελό του και το πόσο αγαπούσε την οικογένεια του, τη γυναίκα και το παιδί του.
Ο Βασίλης Μπάλλας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία ως 3η γενιά Ελλήνων μεταναστών με καταγωγή από τη Θεσπρωτία. 
Ήταν επικεφαλής δικηγόρος σε μεγάλη Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Εταιρία. Είχε εκλεγεί Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εργαζομένων του Ομίλου όπου εργαζόταν.
Τα τελευταία δύο χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου.
Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Θεσπρωτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου Βασίλης Μπάλλας Σκοτώθηκε σε δυστύχημα ο Θεσπρωτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μοσχάτου Βασίλης Μπάλλας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.