Ημερίδα Ενάντια Στην Οπαδική Βία Από Τον Άρη Φιλιατών

Ημερίδα Ενάντια Στην Οπαδική Βία Από Τον Άρη Φιλιατών



Ημέρα σχολικού αθλητισμού και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τη Θεματική Αντ/ρχη κ. Ρεγγίνα Δηλαβέρη να έρθουμε κοντά με τους μαθητές του Γυμνασίου Φιλιατών και να αναπτύξουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα, αυτό της “Οπαδικής Βίας”.

Κύριοι ομιλητές ο Αστυνόμος Α’ της Υπ/νσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας κ. Στέφανος Τσες (Υπεύθυνος Οπαδικής Βίας Ν. Θεσπρωτίας) και η κ. Τζοβάρα Αγγελική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα μας και έδωσαν στους νεαρούς φίλους μας την ευκαιρία να σχηματίσουν τη δική τους άποψη σχετικά με το μείζον πρόβλημα της οπαδικής βίας και πως μπορούν να το αντιμετωπίσουν αν αυτό συμβεί.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καθηγητές του Γυμνασίου Φιλιατών για την άψογη συνεργασία και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Φιλιατών για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές μας.







Ημερίδα Ενάντια Στην Οπαδική Βία Από Τον Άρη Φιλιατών Ημερίδα Ενάντια Στην Οπαδική Βία Από Τον Άρη Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.