Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στην Πέρδικα

Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στην Πέρδικα

Σε ανοιχτή συγκέντρωση, στην καφετέρια ΜΥΘΟΣ στην Πέρδικα μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας , παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τους υποψήφιους του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στη Δημοτική Ενότητα Πέρδικας.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

«Αντισταθείτε στην αδιαφορία, την ανεπάρκεια, τον "ωχ-αδελφισμό", την ασχετοσύνη και την εγκατάλειψη της Πέρδικας των τελευταίων ετών! Αντισταθείτε στους σωτήρες "εξ Αθηνών" που ήταν απόντες από τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες του τόπου και στην υπο-ομάδα των "γραφικών" και των πολιτικών καιροσκόπων!

Αντισταθείτε στις πιέσεις, τις ρουσφετολογικές διευθετήσεις και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα των τελευταίων ημερών. Αυτό που γίνεται δεν είναι πολιτική, είναι ο ευτελισμός της πολιτικής.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Η αλλαγή έρχεται. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα επιστρέψει στο μέλλον του. Όσες τσιμεντοστρώσεις και να γίνουν και όση άσφαλτος να πέσει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Η Πέρδικα θα πάρει τη θέση που της αξίζει».



Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στην Πέρδικα Προεκλογική ομιλία του Αντώνη Μπέζα στην Πέρδικα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.