Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στους νέους

Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στους νέους

Η Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network of Smoking and Tobacco Prevention (ENSP) διοργανώνουν, στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, τη διημερίδα με θέμα «Ο αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διενεργούνται δύο διαγωνισμοί:
Για την παραγωγή αφίσας με θέμα «Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και στη διακοπή του καπνίσματος στους νέους», προκειμένου να αναρτηθεί σε όλους τους αθλητικούς χώρους.

Για τη δημιουργία πρωτότυπης ιδέας Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για Πρόληψη και Διακοπή Καπνίσματος σε αθλούμενους και ασχολούμενους με τον αθλητισμό νέους κάτω των 35 ετών.
Οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς, αποστέλλοντας τα έργα τους μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2023, τα οποία θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών. Τα τρία καλύτερα έργα, για τον κάθε διαγωνισμό, θα βραβευθούν, όπως περιγράφεται στην προκήρυξη. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στις 14 Δεκεμβρίου 2023 κατά τη διάρκεια της Διημερίδας.

Επισυνάπτονται οι Προκηρύξεις των διαγωνισμών για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΙΔΕΑΣ ΓΙΑ e-Πλατφόρμα
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΙΣΑΣ

Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στους νέους Ο Αθλητισμός στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στους νέους Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες