Φαβορί για τίτλο ο Παναθηναϊκός, από κοντά και ο Ολυμπιακός

Φαβορί για τίτλο ο Παναθηναϊκός, από κοντά και ο Ολυμπιακός


Το φετινό πρωτάθλημα της Basket League εκκίνησε δυναμικά και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη του, καθώς μετά από δύο χρόνια, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή επί ίσοις όροις και με αρκετά δυνατά, ποιοτικά, αλλά και έμπειρα ρόστερ. Ας προχωρήσουμε με τις κινήσεις των ομάδων, αλλά και τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον... Πρωταθλητή των μεταγραφών το καλοκαίρι του 2023 όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ένδεκα μεγάλες κινήσεις με πιο σημαντικές φυσικά την τελευταία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό! Παράλληλα το «τριφύλλι» ανακοίνωσε και τη διετή συμφωνία του με τον Μπαλτσερόφσκι απο τη Γκραν Κανάρια, στην οποία κατέθεσε ρήτρα 500.000 δολαρίων για να τον πάρει ως ελεύθερο. Ακόμη, αποκτήθηκαν οι Κάιλ Γκάι, Λούκα Βιλντόζα, Ματίας Λεσόν, Κώστας Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου και Τζέριαν Γκραντ, ενώ επέστρεψε στο «τριφύλλι» ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στις παραπάνω κινήσεις έρχεται να προστεθεί και η πιο πρόσφατη, εκείνη του Ναν, που εξέπληξε τα πλήθη και τα social media.

Ο Ολυμπιακός παρά τις μεγάλες απώλειες των Βεζένκοφ και Σλούκα προχώρησε σε τρεις ποιοτικές προσθήκες μέχρι στιγμής. Ο Μιλουτίνοφ και ο Ουίλιαμς-Γκος επέστρεψαν στο ΣΕΦ, ενώ ο καλύτερος ψηλός δημιουργός της Ευρώπης, Λουκ Σίκμα ήρθε από το Βερολίνο. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν στις 15/07 την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου διεθνούς σέντερ, Γιώργου Τανούλη, από τον Προμηθέα Πάτρας έναντι 150.000 ευρώ. Επίσης ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επέκτεινε το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με αυξημένες αποδοχές.

Πάμε όμως να δούμε και τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της Basket League από την πλατφόρμα της Bwin.gr. Πρώτο φαβορί για τον τίτλο, αν και χρειάζεται να δέσει ως ομάδα και ως σύνολο, θεωρείται ο Παναθηναϊκός του κόουτς Αταμάν και μάλιστα σε απόδοση 1.60. Δεύτερο φαβορί βάσει των αποδόσεων θεωρείται ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα σε απόδοση 2.25, ενώ από εκεί και πέρα επικρατεί το απόλυτο χάος. Τρίτο στην σειρά των φαβορί έρχεται το Περιστέρι στο 51.00, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας βρίσκονται στο 67.00, ενώ οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, προσφέρονται σε απόδοση 151.00 και ως τεράστια αουτσάιντερ για να καταφέρουν κάτι.

Φαβορί για τίτλο ο Παναθηναϊκός, από κοντά και ο Ολυμπιακός Φαβορί για τίτλο ο Παναθηναϊκός, από κοντά και ο Ολυμπιακός Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.