Χωρίς μαστογράφο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Στον αέρα τα ραντεβού…

Χωρίς μαστογράφο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Στον αέρα τα ραντεβού…

Τινάχτηκαν κυριολεκτικά στον αέρα δεκάδες ραντεβού γυναικών , οι οποίες θα υποβάλλονταν σε μαστογραφία , καθώς εδώ και μία εβδομάδα ο μαστογράφος στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων δεν λειτουργεί λόγω βλάβης.

Ραντεβού που είχαν κλειστεί καιρό τώρα ακυρώνονται και όπως μας μεταφέρουν αναγνώστριες θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο με ότι αυτό συνεπάγεται. Η επισκευή του μαστογράφου σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου μπορεί να αγγίξει τις 120.000 ευρώ , ενώ για την προμήθεια καινούργιου απαιτείται το ποσό των 350.000 ευρώ.

Αναμένεται η προσφορά ξένης εταιρείας για το επισκευαστικο μέρος για να αξιολογηθεί αν συμφέρει ή όχι να διορθωθεί η βλάβη στον υπάρχοντα μαστογραφο. Σε κάθε περίπτωση πάντως , είτε μιλάμε για επισκευή είτε για προμήθεια καινούργιου , απαιτείται χρόνος και μέχρι να βρεθεί λύση το Νοσοκομείο μένει από μαστογράφος .
Χωρίς μαστογράφο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Στον αέρα τα ραντεβού… Χωρίς μαστογράφο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – Στον αέρα τα ραντεβού… Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.