Συγκέντρωση – συζήτηση των συνταξιούχων στην Παραμυθιά

Συγκέντρωση – συζήτηση των συνταξιούχων στην Παραμυθιά


Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

Η κυβέρνηση με μισές αλήθειες και μια πρωτοφανή προπαγάνδα προσπαθεί να εμφανίσει τα ψίχουλα της πολιτικής της ως αυξήσεις στις συντάξεις μας.

Η άνοδος του πληθωρισμού και της ακρίβειας που έχουν καταστήσει τις συντάξεις πενιχρά επιδόματα. Να είναι σίγουροι ότι δεν ξεχνάμε, και δεν θα συμβιβαστούμε με αυτήν την κατάσταση. Διεκδικούμε ό,τι έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή και με την βία μας αφαίρεσαν.

Και αυτό γιατί όλες οι περικοπές όλων των κυβερνήσεων από το έτος 2010 σε όλα μας τα δικαιώματα είναι εδώ και μαυρίζουν την ζωή μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνταξιουχικών Οργανώσεων πήρε απόφαση να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε μεγάλες κινητοποιήσεις των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα με κορύφωση την οργάνωση Πανελλαδικής Συγκέντρωσης στην Αθήνα 24/11/2023 ημέρα Παρασκευή στη Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 12μ.μ.

Στα πλαίσια αυτά οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Θεσπρωτίας, που οι ομοσπονδίες μας ανήκουν στην ΣΕΑ, αποφασίσαμε να οργανώσουμε συγκέντρωση – συζήτηση για τα προβλήματα μας στην Παραμυθιά.

Για αυτό σας καλούμε την Δευτέρα 13/11/2023 και ώρα 10:30 το πρωί στο Δημαρχείο στην Παραμυθιά.

Να δώσουμε μαζικά το «παρών» ,να νικήσουμε την μοιρολατρία, την επικίνδυνη λογική του τίποτα δεν γίνεται. Η πείρα δείχνει πως ότι μέχρι σήμερα έχει κατακτηθεί είναι αποτέλεσμα αγώνων.

Όλοι και όλες να διεκδικήσουμε ότι με την βία μας έχει αφαιρεθεί, ότι έχουμε πληρώσει σε όλη μας την ζωή, για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Σωματείο συν/χων ΙΚΑ Θεσπρωτίας
Σύνδεσμός συν/χων Δημοσίων Υπαλλήλων Θεσπρωτίας
Ένωση συν/χων ΟΑΕΕ Θεσπρωτίας

Συγκέντρωση – συζήτηση των συνταξιούχων στην Παραμυθιά Συγκέντρωση – συζήτηση των συνταξιούχων στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες