Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα 100 Χρόνια στην παιδική προστασία..

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα 100 Χρόνια στην παιδική προστασία..

100 χρόνια στην παιδική προστασία έκλεισε εφέτος η Μονάδα προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων στην Απολλωνίας 15! Ένα κτίριο ιστορικό που αρχικά η πρόβλεψη χρήσης του ήταν για στρατιωτική Ακαδημία και μετέπειτα μετεξελίχθηκε σε Μονάδα Προστασίας ανήλικων κοριτσιών. Μετά το 2013 η Μονάδα συνέχισε να λειτουργεί ως Μονάδα Θήλεων, όμως μετά το 2020 διευρύνθηκε η λειτουργία της φιλοξενώντας και μικρά αγόρια και παιδιά με αναπηρίες.

Με απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, η Μονάδα θα ανασυγκροτηθεί σε κάτι νέο.

Για τα 100 χρόνια λειτουργείας της Μονάδας Ιωαννίνων και τις γιορτές των Χριστουγέννων την Παρασκευή 29/12/ 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. θα λάβει χώρα Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά όλων των ηλικιών, με δράσεις, παιχνίδια, θέατρο και μια ωραία συναυλία με την Μαρίνα Χανδρή, εντός της δομής!!!

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει το Καλειδοσκόπιο, μια οργάνωση νέων ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για τα παιδιά!

Σας προσκαλούμε όλους σε ένα απόγευμα ειδικά για παιδιά αλλά και για μεγάλους!!

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και το Κ.Κ.Π.Π.Η. κάθε χρόνο προφέρει χαρά και παιχνίδι για τα αγαπημένα μας πλάσματα!

Με εκτίμηση
Η Προέδρος του ΔΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα 100 Χρόνια στην παιδική προστασία.. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα 100 Χρόνια στην παιδική προστασία.. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.