Διακρίσεις για τους Θεσπρωτούς φωτογράφους Αντώνη Παπαλάμπρου και Θωμά Τρίγγο

Διακρίσεις για τους Θεσπρωτούς φωτογράφους Αντώνη Παπαλάμπρου και Θωμά Τρίγγο


Σημαντικές διακρίσεις για δύο Θεσπρωτούς φωτογράφους στον διαγωνισμό Photo Weddind Stories (PWS), της μεγαλύτερης νοτιοευρωπαϊκής ένωσης φωτογραφίας όπου η συμμετοχή αξιολογείται από καταξιωμένους Έλληνες κα ξένους φωτογράφους.

Ο Αντώνης Παπαλάμπρου κέρδισε δύο βραβεία.

Το πρώτο βραβείο (1η θέση) στην κατηγορία MOMENTS-HUMOR όπου απεικονίζονται τα δύο παιδιά του Αμαλία και Βασίλης.


και δεύτερο βραβείο (2η θέση) στην κατηγορία BAPTISM σε σχετική τελετή βάπτισης που έγινε στο Μοναστήρι Ραγίου με ιερέα τον π.Ελευθέριο Κωνσταντή.


Ο συνάδερφός του Θωμάς Τρίγγος κε΄ρδισε βραβείο (3η θέση) στην κατηγορία OPEN STREET με φωτογραφία που τράβηξε στον τόπο καταγωγής του, το Γηρομέρι Φιλιατών την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα όπου οι ζωντανοί γλεντούν παρέα με τους νεκρούς τους, σε ένα από τα πιο δυνατά πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας.


Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το PWS (photo wedding stories) είναι μια παγκόσμια φωτογραφική κοινότητα που ιδρύθηκε το 2009. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα εξακολουθεί να διοργανώνει εκδηλώσεις όπως σεμινάρια, εργαστήρια και συνέδρια σε όλη την Ευρώπη. Ονόματα όπως οι Yervant, Jerry Ghionis και Keda z Feng μεταξύ πολλών άλλων ήταν ομιλητές στο συνέδριο PWS τα τελευταία 7 χρόνια. Το PWS δημιούργησε ένα σύστημα pool-point βασισμένο στο aipp και το wppi, όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συγκεντρωθούν κατά τη διάρκεια των διαγωνισμών για να βοηθήσουν τους φωτογράφους να αυξήσουν το επίπεδο και τη φήμη τους.
Διακρίσεις για τους Θεσπρωτούς φωτογράφους Αντώνη Παπαλάμπρου και Θωμά Τρίγγο Διακρίσεις για τους Θεσπρωτούς φωτογράφους Αντώνη Παπαλάμπρου και Θωμά Τρίγγο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.