Την Τρίτη η εκλογή Προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Την Τρίτη η εκλογή Προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο



Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στις δώδεκα το μεσημέρι, θα συνεδριάσει με τη νέα του σύνθεση το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Την πρόσκληση για την σύγκληση του σώματος υπογράφει η Αγνή Νάκου ως πρώτη στον αριθμό ψήφων.

Η συνεδρίαση είναι ειδική και αφορά μόνο στην εκλογή μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την εκλογή μελών της Περιφερειακής Επιτροπής, η οποία διαδέχεται την Οικονομική Επιτροπή.

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης σχετικά με το πρόσωπο που θα προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Είναι άγνωστο αν η πρόταση του Αλέκου Καχριμάνη θα είναι η παραμονή της Σταυρούλας Μπραΐμη στη συγκεκριμένη θέση ή θα επιλέξει να πορευτεί με ένα νέο πρόσωπο, θέλοντας να σηματοδοτήσει και μία πιο ουσιαστική λειτουργία του σώματος..

Κατά πληροφορίες, τα χαρτιά του θα ανοίξει στην παράταξή του την ίδια μέρα, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.. Ως τότε θα γίνονται μόνο σενάρια!

Την Τρίτη η εκλογή Προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Την Τρίτη η εκλογή Προεδρείου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.