Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Σουλίου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ιστορικό χώρο του Σουλίου και πιο συγκεκριμένα στο Βουλευτήριο των Σουλιωτών.
Στην ορκωμοσία που τελέστηκε απο τον σεβ. Μητροπολίτη Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνα, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν.
Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, οι απερχόμενοι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, Γιαννης Λώλος και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Παργας Νικος Ζαχαριάς νεοεκλεγεντας Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας Ιωάννης Παππάς, ο εκπροσωπος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Πύραρχος Ευάγγελος Μπέλλος, ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Αντσυνταγματάρχης Κωνσταντίνος Κατερης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθως κατοίκων του ιστορικού Σουλίου.
“Οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι παντα ανοιχτές” ανέφερε στον χαιρετισμό του ο νέος Δήμαρχος Σουλίου Θανασης Ντάνης ο οποίος σημείωσε πως θα ειναι Δήμαρχος ολων των Δημωτών, ζητώντας και την συμμετοχη της Μητρόπολης Παραμυθιάς και του νεου Μητροπολίτη κ. Σεραπίωνα στην αναπτυξιακή πορεία του Δημου Σουλιου.
Για παρακαταθήκη που αφήνει η απερχόμενη Δημοτική Αρχη, εκανε λογο ο Δήμαρχος Γιαννης Καραγιάννης.
Αγωνες για τα συμφέροντα των Δημοτών υποσχέθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ακης Μπρέστας.
Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας μεταξυ αλλων τονισε πως η Κυβέρνηση θα ειναι αρωγός σε ολα τα ζητηματα της Δημοτικής Αρχής.











Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Σουλίου (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.