Ευχετήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Χρήστου Ντακαλέτση

Ευχετήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Χρήστου Ντακαλέτση


Στο τέλος μιας αυτοδιοικητικής θητείας και στην αυγή μιας νέας δημοτικής περιόδου που ξεκινάει σε λίγες μέρες, εύχομαι να έχουμε μπροστά μας μία πενταετία ευκολότερη για όλους μας, πρώτα από όλα για τους συμπολίτες μας και έπειτα για τις διοικήσεις των Δήμων μας που είναι ταγμένες να υπηρετούν τους πρώτους.

Αναλογιζόμενος πως πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, αναλαμβάνοντας καθήκοντα, κανείς μας δε μπορούσε να φανταστεί τις δυσκολίες και τις κρίσεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, η ευχή που κάνω είναι για μια ομαλή πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά περίοδο, για όλους μας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, δείξαμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού πως και στα απρόβλεπτα προσαρμοζόμαστε γρήγορα, πως βρίσκουμε γρήγορα τις απαντήσεις και πως με την καλή θέληση των συνδημοτών μας, προχωράμε μπροστά. Σε θεσμικό επίπεδο, κατά την τετραετία που πέρασε, πετύχαμε σημαντικούς στόχους, όπως για παράδειγμα, να αυξήσουμε σημαντικά υπέρ μας τις πάγιες κρατικές χρηματοδοτήσεις, αφού για χρόνια, οι περιφερειακοί κυρίως, οι μικροί και ορεινοί Δήμοι υπολείπονταν στο μέγεθος της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης.

Η αυτοδιοικητική θητεία που ανοίγεται μπροστά μας περιλαμβάνει προκλήσεις, τις οποίες όλοι αναγνωρίζουμε. Απαιτείται συνεργασία, ενιαίο αυτοδιοικητικό μέτωπο και συνεννόηση, ώστε με ισχυρή και καθαρή φωνή απέναντι στην κεντρική εξουσία, να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα συμφέροντα των Δήμων μας και των συνδημοτών μας.

Εύχομαι σε όλους τους Ηπειρώτες Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένα, με υγεία, και ευημερία.
Ευχετήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Χρήστου Ντακαλέτση Ευχετήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Χρήστου Ντακαλέτση Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.