Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου λόγω εκτέλεσης εργασιών

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου λόγω εκτέλεσης εργασιών


Την προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας και επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω εκτέλεσης εργασιών Δομικής Επιθεώρησης εντός της υποθαλάσσιας Σήραγγας, με σκοπό την ασφαλή οδική κυκλοφορία των οχημάτων ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Ειδικότερα τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και τις ώρες 18.00 έως 23.00, θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πρέβεζα και η εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Άκτιο αντίστοιχα.

Επίσης στις 6,7 και 8 Δεκεμβρίου και τις ώρες 18.00 έως 23.00 , θα γίνεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Άκτιο και η εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα αντίστοιχα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.


Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου λόγω εκτέλεσης εργασιών Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου λόγω εκτέλεσης εργασιών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 02, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.