Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου  Φιλιατών

Ορκίστηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου ο νέος δήμαρχος Φιλιατών, αντιστράτηγος ε.α. Βασίλης Τζίγκος, όπως ορκίστηκαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Παραμυθίας Σεραπίωνος.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Τζίγκος τόνισε ότι “θα είμαστε υπηρέτες των πολιτών, δίπλα στα προβλήματά τους, πρόθυμοι για την επίλυσή τους και θα ενεργούμε με διαφάνεια”.

Σημείωσε πως θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας προς όλους, ώστε ο δήμος να αποκτήσει αναπτυξιακή προοπτική και να αναστραφεί το κλίμα ερήμωσης των χωριών.

Είπε ακόμη ότι θα συνεργαστούμε με τους Έλληνες Μειονοτικούς της Αλβανίας και ζήτησε από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο να παραμένει επί 24ωρης βάσης ανοιχτό το Τελωνείο Μαυροματίου, όπως και για μερικές ημέρες της εβδομάδας να παραμένει ανοιχτό το Τελωνείο Αμπελώνα.

Υπογράμμισε ότι “δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετατρέψει το δήμο σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης”.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Σπυρίδων Παππάς ευχήθηκε μια γόνιμη και δημιουργική θητεία και έκανε απολογισμό του έργου του.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Πέτρος Κατσάρης τόνισε ότι “θα βάλουμε πλάτη να πάει ο δήμος μας ακόμη πιο ψηλά. Θα στηρίξουμε με την εμπειρία και τη γνώση, που έχουμε, κάθε πράξη με θετικό αντίκτυπο της νέας δημοτικής αρχής, ενώ θα καταψηφίσουμε ό,τι αρνητικό”.

Παρέστησαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου Σταυρούλα Μπραΐμη, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηγουμενίτσας Παναγιώτης Νταής, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης, ο τέως υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρώην βουλευτής Ηλίας Βεζδρεβάνης, ο τέως βουλευτής Μάριος Κάτσης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα  κ.ά.
Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου  Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.