Με καθυστέρηση 17 ετών θα τιμηθεί ο αείμνηστος Δήμαρχος Παραμυθιάς Βασίλης Λώλος.

Με καθυστέρηση 17 ετών θα τιμηθεί ο αείμνηστος Δήμαρχος Παραμυθιάς Βασίλης Λώλος.


Ήταν Τριτη 5 Αυγούστου 2007, όταν ο αείμνηστος Δήμαρχος Παραμυθιάς Βασίλης Λώλος, εν ενεργεία δήμαρχος για δεύτερη θητεία, έχανε την μάχη για την ζωή νικημένος απο την επάρατη νόσο και αφήνοντας ένα τεράστιο κενό τόσο στην Παραμυθιά όσο και σε ολόκληρο το νομό. Την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2007, ο Βασίλης Λώλος έκανε το τελευταίο του ταξίδι σε ηλικία μολις 55 ετών.

Διατέλεσε Δήμαρχος Παραμυθιάς για 5 χρόνια με εξαιρετική επιτυχία. Το 2002 εκλέχτηκε για πρώτη φoρά και επανεκλέχτηκε το 2006. Εκτός των άλλων ήταν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και μέλος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Θεσπρωτία.

Και ομως, αν και εχουν περάσει σχεδόν 17 χρονια, η μνήμη δεν εχει τιμηθεί, αν και υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2011 να ονομαστεί το κλειστό γυμναστήριο της Παραμυθιάς, ως “Κλειστό Γυμναστήριο Βασίλης Λώλος”.

Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αν και με μεγάλη καθυστέρηση, και θα τιμηθεί η μνήμη του, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, η νέα Δημοτική Αρχή θα κλείσει την ωφειλούμενη εκκρεμότητα για την μνήμη ενός καθ ομολογία επιτυχημένου Δημάρχου που άφησε το στίγμα του στην σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Με καθυστέρηση 17 ετών θα τιμηθεί ο αείμνηστος Δήμαρχος Παραμυθιάς Βασίλης Λώλος. Με καθυστέρηση 17 ετών θα τιμηθεί ο αείμνηστος Δήμαρχος Παραμυθιάς Βασίλης Λώλος. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 24, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.