Λαϊκή Συσπείρωση: Η απένταξη του Πάρκου σημαίνει ότι ο λαός δεν θα χρεωθεί 50 εκατομμύρια

Λαϊκή Συσπείρωση: Η απένταξη του Πάρκου σημαίνει ότι ο λαός δεν θα χρεωθεί 50 εκατομμύρια
 Η απένταξη του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας σημαίνει για το λαό ότι δεν θα χρεωθεί 50 εκατομμύρια ευρώ από χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης που τα πληρώνει με προαπαιτούμενα και από χρήματα δανείων τραπεζών που θα αφαιρούσαν χρήματα από άλλα έργα. Τίποτα άλλο.

Το έργο που απεντάχθηκε δεν θα το χρησιμοποιούσε ο λαός, αλλά οι 5 πολυεθνικές του κλάδου της πληροφορικής που ούτως ή άλλως έχουν τα χρήματα να αγοράσουν «τα μισά Γιάννενα» για να στεγαστούν.

Οι κατασκευαστικοί όμιλοι που θα έφτιαχναν το έργο των 50 εκατομμυρίων προφανώς και θα στενοχωριούνται από τα κέρδη που έχασαν και γι αυτό θορυβήθηκε και το πολιτικό τους προσωπικό δηλαδή ο κ.Περιφερειάρχης της ΝΔ που καλεί τον πρωθυπουργό να σώσει την κατάσταση, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, οι παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζαν τόσο καιρό το έργο.

Αντίθετα, όταν ρωτήθηκε ο κ. Περιφερειάρχης για την απένταξη του νέου αγωγού ύδρευσης Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας, ούτε λίγο ούτε πολύ απάντησε ότι «το έλεγε ότι έχει πρόβλημα η μελέτη» και όχι μόνο τον πρωθυπουργό δεν κάλεσε αλλά δικαιολόγησε και την απένταξη ενός έργου που θα έδινε νερό σε 3 νομούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα όμως, ποτέ δεν απάντησε γιατί με αυτά τα 50 εκατομμύρια δεν πρότεινε τη δημιουργία φοιτητικών εστιών ώστε να στεγαστούν εκατοντάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στέγασης και εγκαταλείπουν την πόλη και τις σπουδές τους όπως επανειλημμένα ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά επέλεξε τη δημιουργία ενός κτιρίου για να στεγάσει 5 πολυεθνικές πληροφορικής.

Ο κ. Περιφερειάρχης μπορεί κάθε φορά που «τα βρίσκει σκούρα» να υπενθυμίζει ότι τον στηρίζει το 54% του Ηπειρώτικου λαού, ωστόσο σε αυτό το 54% οφείλει καταρχήν να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του.

Λαϊκή Συσπείρωση: Η απένταξη του Πάρκου σημαίνει ότι ο λαός δεν θα χρεωθεί 50 εκατομμύρια Λαϊκή Συσπείρωση: Η απένταξη του Πάρκου σημαίνει ότι ο λαός δεν θα χρεωθεί 50 εκατομμύρια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.