Έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Σουλίου για το κλείσιμο της Alpha Bank

Έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Σουλίου για το κλείσιμο της Alpha Bank


Την ιδιαίτερη ανησυχία του εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σουλίου με αφορμή το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Alpha Bank στην πόλη της Παραμυθιάς.

Όπως τονίζεται στο ψήφισμα, πρόκειται για μια εξέλιξη που θα έχει πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις και έχει ως συνεπακόλουθο την απαξίωση του Δήμου και των δημοτών του.

Η υλοποίηση της ενέργειας αυτή θα έχει άμεση και καθοριστική επίδραση στην οικονομική, εμπορική και κοινωνική ζωή του τόπου, δεδομένου ότι το εν λόγω υποκατάστημα της τράπεζας εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους και εμπόρους του Δήμου Σουλίου αλλά και τους επισκέπτες αυτού, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κατά τους οποίους η αύξηση του πληθυσμού του Δήμου είναι σημαντική.

Ο Δήμος αποτελεί μία μεγάλη γεωγραφική ενότητα με πολλούς απομακρυσμένους οικισμούς, κατοικούμενους από δημότες μεγάλης ηλικίας, μη εξοικειωμένους με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Είναι εύλογο ότι η ταλαιπωρία και η οικονομική επιβάρυνσή τους προκειμένου να εξυπηρετηθούν από αντίστοιχο κατάστημα σε όμορο Δήμο είναι εξαιρετικά σημαντική.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του και την έντονη διαμαρτυρία του στην προοπτική της παύσης λειτουργίας του υποκαταστήματος της ALPHABANKστην Παραμυθιά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί την διοίκηση της τράπεζας να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του καταστήματος και να εξετάσει την πενθήμερη λειτουργία του για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Σουλίου για το κλείσιμο της Alpha Bank Έντονη διαμαρτυρία του Δήμου Σουλίου για το κλείσιμο της Alpha Bank Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.