Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λιάνος

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λιάνος


Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί στην τοπική κοινότητα της Ηγουμενίτσας, μετά την απώλεια του γνωστού εργολάβου δημοσίων έργων, Κώστα Λιάνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. 
Ο εκλιπών ήταν απόφοιτος της Σιβιτανίδειου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, διακρινόμενος για την εξαιρετική του δουλειά ως εργολάβος.
Ο Κώστας Λιάνος δεν ήταν μόνο ένας ικανός επαγγελματίας αλλά και ένας πρόσχαρος και ευγενής άνθρωπος, ο οποίος άφησε έντονο κοινωνικό αποτύπωμα στον τόπο του και δεν θα ξεχαστεί ποτέ η πολύτιμη συνεισφορά του στον τοπικό κοινωνικό ιστό..
Η κηδεία του αγαπημένου εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ηγουμενίτσας, όπου θα συγκεντρωθούν οι οικείοι και οι φίλοι για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Κώστα. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, την αγαπημένη του σύζυγο Φρόσω, τα παιδιά του Τάσο και Βικτωρία, τα εγγόνια του και τους υπόλοιπους συγγενείς του.

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λιάνος Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Λιάνος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.