Τα «άριστα» της Ηπείρου από τους επισκέπτες της.. Πρωτιές στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία!

Τα «άριστα» της Ηπείρου από τους επισκέπτες της.. Πρωτιές στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία!


Με πρωτιές για την Ήπειρο, τα ξενοδοχεία και την φιλοξενία έκλεισε το 2023. Το δελτίο του ΙΝΣΕΤΕ για τον Δεκέμβριο αποτυπώνει τα άριστα που δίνουν οι επισκέπτες της περιοχής αλλά καταγράφει και την υποχώρηση της περιοχής στη σχέση ποιότητας- τιμής, που αποτελεί καμπανάκι για τους επαγγελματίες του χώρου.

Η Ήπειρος έχει την υψηλότερη θέση ικανοποίησης στην ηπειρωτική Ελλάδα με 91% και ακολουθούν η Δυτική Μακεδονία με 90%, η Πελοπόννησος με 89% και η Θεσσαλία, η Αν. Μακεδονία και Θράκη και η Κεντρική Μακεδονία με 87% αντίστοιχα. Έπονται η Στερεά Ελλάδα και με 86% και η Δυτική Ελλάδα και η Αττική με 84% αντίστοιχα.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας-τιμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα 92% στη δεύτερη θέση η Πελοπόννησος και 91% και στην τρίτη θέση η Θεσσαλία με 90% και αντίστοιχα. Ακολουθούν η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 87%, η Ήπειρος με 90% και η Κεντρική Μακεδονία με 84% αντίστοιχα και η Δυτική Μακεδονία με 82%. Στην τελευταία θέση βρίσκονται η Στερεά Ελλάδα και η Αττική με 81% αντίστοιχα.

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 95% και στη δεύτερη θέση η Δυτική Ελλάδα και η Πελοπόννησος με 87% αντίστοιχα. Έπονται η Αττική με 86%, η Κεντρική Μακεδονία με 85% και η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 83%. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Στερεά Ελλάδα με 78%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ήπειρος με 97%, στη δεύτερη θέση η Δυτική Ελλάδα με 99% και στην τρίτη θέση και η Δυτική Μακεδονία με 95%. Έπονται η Πελοπόννησος και η Θεσσαλία με 93% αντίστοιχα, η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 92% και η Κεντρική Μακεδονία 87%. Στην τελευταία θέση βρίσκονται η Στερεά Ελλάδα και η Αττική με 86% αντίστοιχα.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση η Πελοπόννησος βρίσκεται με 94%, στη δεύτερη θέση η Ήπειρος με 92% και στην τρίτη θέση η Δυτική Ελλάδα με 90%. Έπονται η Αττική με 89% και η Στερεά Ελλάδα και η Κεντρική Μακεδονία με 84% αντίστοιχα ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 81%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Θεσσαλία με 97%, στη δεύτερη θέση η Αν. Μακεδονία και Θράκη με 96% και στην τρίτη θέση η Ήπειρος με 95%. Έπονται η Δυτική Ελλάδα με 92%, η Πελοπόννησος με 91%, η Αττική με 90%, η Στερεά Ελλάδα με 86%, η Δυτική Μακεδονία με 85% και η Κεντρική Μακεδονία με 84%.


πηγή epiruspost.gr

Τα «άριστα» της Ηπείρου από τους επισκέπτες της.. Πρωτιές στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία! Τα «άριστα» της Ηπείρου από τους επισκέπτες της.. Πρωτιές στην εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.