Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας

Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας κατόπιν της αρ. 01/2024 απόφασης του την 15η Ιανουαρίου 2024 και σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου και τη σχετική νομοθεσία, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 16.00' στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
1. Εκλογή προσωρινού Προεδρείου και Γραμματείας Γενικής Συνέλευσης.
2. Έγκριση Διοικητικού, Οικονομικού Απολογισμού, Ειδικού Απολογισμού και Ισολογισμού έτους 2023 και Προϋπολογισμού έτους 2024.
3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η εν λόγω Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί δίχως περαιτέρω ειδοποίηση, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 17.00', στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η Γ.Σ. θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.
Σύμφωνα με το καταστατικό του ομίλου, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του Ομίλου και τη διαδικασία των αρχαιρεσιών (δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι), έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα έως και το έτος 2023 και έχουν συμπληρώσει έναν (1) χρόνο από την ημερομηνία εγγραφής τους ως μέλη του ομίλου.
Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στην Γραμματεία του Ομίλου έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 16.00'.
Αμέσως μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 20.00'

Η Πρόεδρος
ΤΣΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.