Στο Δημαρχείο και σε τοπόσημα της Παραμυθιάς, μέλη του ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Στο Δημαρχείο και σε τοπόσημα της Παραμυθιάς, μέλη του ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού


Στην Παραμυθιά βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ) και ποιο συγκεκριμένα Βουλευτές και Γερουσιαστες των Εθνικών Κοινοβουλίων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Αλβανίας.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑ.Δ.Ε.Ε που φιλοξενήθηκαν στην Παραμυθιά ήταν οι: Λεωνίδας Ραπτάκης, Πρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε.Ε και Γερουσιαστής στην Πολιτεία Road island (ΗΠΑ), Έφη Τριανταφυλλοπούλου, Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑ.Δ.Ε.Ε και Βουλευτής στο Τορόντο (Καναδάς), Στηβ Γεωργανάς Β’ Αντιπρόεδρος Πα.Δ.Ε.Ε και Μέλος της Βουλής της Αυστραλίας, Άννυ Κουτράκη, Μέλος του Κοινοβουλίου του Κεμπέκ (Καναδάς), Υφυπουργός Τουρισμού και μέλος της κοινοβουλευτικής επιτροπής για Μεταφορές & Υποδομές, Στέφαν Παππάς, Πολιτειακός Γερουσιαστής Ουαϊόμινγκ (ΗΠΑ), Νίκος Κουρής, βουλευτής Αλβανίας και Βαγγέλης Ντούλες, βουλευτής Αλβανίας.

Τα μελη του ΔΣ υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης ο Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Μητροπολίτης Παραμυθιάς κ. Σεραπίωνας, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Οικονόμου, ο Προεδρος του Επιμελητηρίου και Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας Αλέκος Πασχος και μελη του ΔΣ της ΠαΔΕΕ.

Στους χαιρετισμούς περιλαμβάνονταν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Παραμυθιάς και του Δημου Σουλίου ο τουρισμός και η παραγωγή τοπικών προϊόντων αλλα και εθνικά θέματα οπως ο φυλακισμένος Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης

Επισης πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ιστορική ενημέρωση από τον Dr. Αρχαιολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρο του ΦΟΠ Παντελή Χαράλαμπο, ενώ επιστέφτηκαν μια σειρά απο τοπόσημα της Παραμυθιάς, οπως το κτίριο Bvlgari, ο Βυζαντινός Ναος της Παναγίας της Παραμυθίας και το μνημείο εκτελεσθέντων των 49 Προκρίτων Παραμυθιάς.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με την υποστήριξη της IFLY και του Γεώργιου Βέρμπη.

Η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση του Ελληνισμού είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες εκλεγμένους σε κοινοβούλια μη ελληνόφωνων χωρών. Σήμερα έχει περίπου 170 εβδομήντα μέλη εκλεγμένα σε νομοθετικά σώματα και κοινοβούλια σε 24 χώρες ανά τον κόσμο.

Βίντεο

Στο Δημαρχείο και σε τοπόσημα της Παραμυθιάς, μέλη του ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Στο Δημαρχείο και σε τοπόσημα της Παραμυθιάς, μέλη του ΔΣ της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.