Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας – Στίβος

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας – Στίβος


Η ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας για το νέο Έτος και για την βράβευση των Αθλητών και Αθλητριών για την αγωνιστική χρονιά 2023 ,των προπονητών και των χορηγών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ .

Σε μια κατάμεστη αίθουσα βραβεύτηκαν 19 αθλητές και αθλήτριες , οι επτά 7 προπονητές του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ και οι χορηγοί του συλλόγου μας για την προσφορά τους στο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Στίβος .

Την εκδήλωση και την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Ελευθέριος Κωνσταντής ,τον οποίο η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί για την συνεχή βοήθεια και διαρκή υποστήριξη στο σύλλογο μας .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Νταής , η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δήμου Ηγουμενίτσας κα Σαμίου , αντιδήμαρχοι , δημοτικοί σύμβουλοι , ο τεχνικός ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Πλάτωνας , εκπρόσωποι φορέων , αρχών και συλλόγων και πολλοί γονείς .

Κληρώθηκαν πολλά δώρα στα παιδιά που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και με αυτό τον τρόπο άρχισε η νέα αγωνιστική χρονιά για το ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ που αναμένεται να είναι πιο επιτυχημένη και παραγωγική για την ομάδα μας .

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και την Διοίκηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

Καλή χρονιά σε όλους!





Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας – Στίβος Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας – Στίβος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.