Στο μέλλον… η ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι

Στο μέλλον… η ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι

Λίγους μήνες νωρίτερα η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη παρέπεμπε στο τέλος του 2023 τη νομοθετική ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό του Σουλίου. Πριν από μερικές εβδομάδες η ίδια Υπουργός Πολιτισμού παρέπεμπε από τα Ιωάννινα στο πρώτο τρίμηνο του έτους τη νομοθετική ρύθμιση.

Το Υπουργείο σε απάντηση που έδωσε στη Βουλή για το ίδιο θέμα δεν παραθέτει κανένα χρονοδιάγραμμα παρά μόνο σημειώνει ότι «το Υπουργείο Πολιτισμού ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιεί συσκέψεις με τους αρμόδιους φορείς με στόχο να ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, να προχωρήσει απρόσκοπτα η αποκατάσταση και επανάχρηση των κτιρίων και να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής».

Η επίλυση του ιδιοκτησιακού στο Σούλι αποτελεί προυπόθεση για να προχωρήσουν τα έργα που περιλαμβάνονται στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Ηπείρου.
Στο μέλλον… η ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι Στο μέλλον… η ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό στο Σούλι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 08, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.