Οι πολύτεκνοι Θεσπρωτίας ενημερώνουν για την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων

Οι  πολύτεκνοι Θεσπρωτίας ενημερώνουν για την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων


Θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων για το 2024

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι η θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων ξεκίνησε από 1ης Ιανουαρίου 2024 για ένα (1) χρόνο, με την επικόλληση του ενσήμου αλλιώς δεν θα είναι νόμιμη η θεώρηση!!
Ώρες λειτουργίας γραφείου καθημερινά 9.00πμ -13.00μ.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 26650 27963.

Βιβλιάρια πολυτέκνων δικαιούνται οι πολύτεκνοι γονείς και τα παιδιά που είναι:

– Άγαμα (αγόρια και κορίτσια) εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους και μέχρι τη συμπλήρωση του έτους αυτού.

– Άγαμα (αγόρια και κορίτσια) που σπουδάζουν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαιδεύσεως και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, εφόσον δεν έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους και διατηρούν τη φοιτητική ιδιότητα.

-Άγαμα αγόρια που εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον διαρκεί η στράτευσή τους.

-Με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω ισοβίως. (ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής καταστάσεως).

Οι πολύτεκνοι Θεσπρωτίας ενημερώνουν για την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων Οι  πολύτεκνοι Θεσπρωτίας ενημερώνουν για την θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.