Απολογισμός δράσεων για το 2023, του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας

Απολογισμός δράσεων για το 2023, του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας

· Κατά την διάρκεια του έτους που πέρασε πραγματοποιήσαμε 2 διανομές Τροφίμων, μία στις 12 Φεβρουάριο και μια στις 18 Ιουνίου, στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας κυρίως με χρήματα του Συλλόγου μας αλλά και από δωρεές που εξασφαλίσαμε.

· Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών μας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 12 Φεβρουαρίου. Επίσης πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με μέλη του Συλλόγου μας στην Πέρδικα στης 12 Μαρτίου, στους Φιλιάτες στις 19 Μαρτίου και στην Παραμυθιά στις 22 Μαρτίου.

· Στις 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον ημερήσια εκδρομή μας, αυτή τη φορά στην Καστοριά.

· Πραγματοποιήσαμε 1 Εθελοντική Αιμοδοσία, στις 10 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας, και προσφέραμε αρκετές μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη.

· Στα πλαίσια της συμμετοχής του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδας δώσαμε το παρών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ που πραγματοποιήθηκε την 17η Φεβρουαρίου στο Περιστέρι καθώς και στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη υπό τον συντονισμό της Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ).

· Στις εκλογές της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) που πραγματοποιήθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου ο Αντιπρόσωπος του συλλόγου μας και Πρόεδρος του Δ.Σ. Βαρβέλης Άγγελος, εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΟΤΤΕ καταλαμβάνοντας την θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα.

· Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των Εθνικών – Βουλευτικών εκλογών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους τότε Υποψήφιους Βουλευτές: κ. Γίογιακα Βασίλειο (Ν.Δ.) στις 5 Μαρτίου, κ. Κάτση Μάριο (ΣΥΡΙΖΑ) στις 4 Μαρτίου και κα Μέμμου Αγγελική (ΠΑΣΟΚ) στις 18 Απριλίου.

· Στα πλαίσια τις προεκλογικής περιόδου των Δημοτικών εκλογών πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους τότε Υποψήφιους Δημάρχους Ηγουμενίτσας: κ. Νταή Παναγιώτη στις 9 Μαρτίου, στις 14 Μαϊου και στις 22 Οκτωβρίου και κ. Μπέζα Αντώνιο στις 12 Οκτωβρίου. Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον τότε Υποψήφιο Δήμαρχο Φιλιατών κ. Τζίγκο Βασίλειο

· Συνεχίζοντας την συνεργασία μας με άλλους τοπικούς Συλλόγους προσφέραμε αφιλόκερδος εξοπλισμό του Συλλόγου για διάφορες εκδηλώσεις (Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παραμηθιάς, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλιατών).

 Επίσης κάναμε χρηματική δωρεά στο 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας, για να πραγματοποιηθεί εκδρομή μαθητών του σχολείου στο Καστελόριζο στα πλαίσια του προγράμματος «Η επιστήμη ως μέσω ψυχαγωγίας. Γρίφοι και Αινίγματα»

· Ύστερα από προσπάθεια περίπου 5ετών, ύστερα πολλές επιστολές και επίμονες συναντήσεις καταφέραμε να να εγκιθει στις 26 Ιανουαρίου 2023, από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, η έκπτωση στα Δημοτικά τέλη για της Τρίτεκνες Οικογένειες. Πλέον και στους τρείς Δήμους του Νομού μας έχουμε επιτύχει μείωση στα Δημοτικά Τέλη μέσω των λογαριασμών ρεύματος καθώς και στα τέλη ύδρευσης.

· Έχουμε εξασφαλίσει προσφορές και εκπτώσεις από έναν μεγάλο αριθμό καταστημάτων και επιχειρήσεων στο Νομό καθώς και από τις Αλυσίδες Super Market Μασούτης και Κρητικός.

· Όλα τα μέλη του Δ. Σ. αυτά τα τρία χρόνια θυσίασαν προσωπικό, οικογενιακό και επαγγελματικό χρόνο ώστε να κάνουν τον Σύλλογό μας ακόμα πιο δυνατό.

· Σε λίγες μέρες τον Σύλλογό μας θα τον εκπροσωπεί ένα νέο Δ.Σ. (κάποιοι από εμάς θα είμαστε παρόντες, κάποιοι θα αποχωρήσουμε) αλλά η βασική δύναμη του Συλλόγου είναι πάντα τα μέλη του…

 Σας καλούμε όλους να βοηθήσετε τον Σύλλογο με την συμμετοχή σας στις δράσεις μας, με την εγγραφή σας, με την ανανέωση της κάρτας μέλους. 

Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς…

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές μας, για τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου:
Βαρβέλης Άγγελος, Θεοδωράκης Θεόδωρος, Φούκας Ελευθέριος, Τούλας Προκόπης, Βρακά Σταυρούλα, Ντόκος Πέτρος, Ματιάννα Παππά, Αλεξίου Γεώργιος, Παργανάς Αλέξανδρος.

Απολογισμός δράσεων για το 2023, του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας Απολογισμός δράσεων για το 2023, του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.