Υπογράφηκε η σύμβαση για Ειδικό Πολεοδομικό σε όλη την παραλιακή ζώνη της Ηπείρου

Υπογράφηκε η σύμβαση για Ειδικό Πολεοδομικό σε όλη την παραλιακή ζώνη της Ηπείρου


Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του ΤΕΕ και των αναδόχων για την εκπόνηση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Ηπείρου.

Οι περιοχές που περιλαμβάνονται στη σύμβαση σύμφωνα με τον διαγωνισμό που είχε προηγηθεί είναι οι Δημοτικές Ενότητας Ηγουμενίτσας, Μαργαριτίου, Παραποτάμου, Συβότων και Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας, η Δημοτική Ενότητα Σαγιάδας του Δήμου Φιλιατών, η Δημοτικές Ενότητες Πάργας και Φαναρίου του Δήμου Πάργας, οι Δημοτικές Ενότητες Πρέβεζας και Ζαλόγγου του Δήμου Πρέβεζας, οι Δημοτικές Ενότητες Αράχθου, Κομποτίου και Κομμένου του Δήμου Σκουφά και η Δημοτική Ενότητα Αμβρακικού του Δήμου Αρταίων.

Ο προυπολογισμός για το σύνολο των μελετών ανέρχεται στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπεται η ολοκλήρωσή τους σε 28 μήνες σχεδόν σε δυόμισι χρόνια δηλαδή.

Το έργο αυτό όπως και τα ανάλογα άλλων περιοχών χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η ευθύνη παρακολούθησης για την υλοποίηση της σύμβασης ανήκει στο Τεχνικό Επιμελητήριο το οποίο έχει συγκροτήσει σχετική επιτροπή.

πηγή epiruspost.gr
Υπογράφηκε η σύμβαση για Ειδικό Πολεοδομικό σε όλη την παραλιακή ζώνη της Ηπείρου Υπογράφηκε η σύμβαση για Ειδικό Πολεοδομικό σε όλη την παραλιακή ζώνη της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.