Προς κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι αγρότες στην Ήπειρο

Προς κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι αγρότες στην Ήπειρο


Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες και στην Ήπειρο με αποκλεισμούς δρόμων εν αναμονή των αποφάσεων της πανελλαδικής συνεδρίασης των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισα.

Στην Άρτα οι αγρότες απόψε στις 19.30 θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με τα τρακτέρ τους που θα ξεκινήσει από τη γέφυρα της πόλης και θα φτάσει στο κέντρο.

Στην Ηγουμενίτσα συνεχίζεται η καθημερινή κινητοποίηση των αγροτών με συμβολικό ολιγόωρο αποκλεισμό του λιμανιού . Οι αγρότες προβαίνουν σε αυτήν την ενέργεια ως μέσο πίεσης για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν στον πρωτογενή τομέα. Αγρότες και από τα Γιάννενα αναμένεται να καταφθάσουν στην Θεσπρωτία σήμερα για να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, επιτροπή από εκπροσώπους των αγροτών από τη Θεσπρωτία θα πάρει μέρος στην σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νίκαια για να ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες.

Η πλειοψηφία των κτηνοτρόφων θεωρούν ότι η συνάντηση με τον πρωθυπουργό απέβη άκαρπη καθώς όπως λένε δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα βασικά αιτήματά τους.


Προς κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι αγρότες στην Ήπειρο Προς κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προσανατολίζονται οι αγρότες στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.