Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε σύσκεψη

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε σύσκεψη


Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί όλα τα σωματεία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, τους συλλόγους αυτοαπασχολουμένων, τους αγρότες, τους μαθητές, κάθε εργαζόμενο και άνεργο της περιοχής μας, τη Δευτέρα 19 Φλεβάρη και ώρα 7.00 μ.μ στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας (Ζωσιμάδων 4, Ηγουμενίτσα) σε σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση, προετοιμασία και συντονισμό μπροστά στην απεργία στις 28 Φλεβάρη.

Ένα χρόνο από το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, το σύνθημα « Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» ενώνει και εκφράζει το σύνολο του λαού μας απέναντι στο βάρβαρο σύστημα του κέρδους! Ένα χρόνο μετά κάνουμε την υπόσχεσή μας πράξη! Το έγκλημα δε θα ξεχαστεί! Έχουμε χρέος στις 28 Φλεβάρη να νεκρώσουν οι χώροι δουλειάς στο νομό μας, να κατέβουμε μαζικά, οργανωμένα και συντονισμένα στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.

Στην επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματά μας, στη ζωή μας είναι ανάγκη να απαντήσουμε μαζικά και οργανωμένα.

Τώρα πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων, την πάλη ενάντια στην ακρίβεια και την αντιλαϊκή πολιτική που μετρά τις ανάγκες μας ως κόστος!

Όλοι μαζί σα μια γροθιά ενωμένοι, με το σύνθημα « Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»!

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ
ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε σύσκεψη Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας σε σύσκεψη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες