Ο Σωτήρης Γιάκης νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ηγουμενίτσας

Ο Σωτήρης Γιάκης νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ηγουμενίτσας



Ο οδοντίατρος στο επάγγελμα ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Παναγιώτη Νταή στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογ΄ές λαμβ΄άνοντας 400 σταυρούς προτίμησης.

Το βιογραφικό

Ο Σωτήρης Γιάκης είναι Χειρουργός οδοντίατρος και εργάζεται στο ιδιωτικό του Ιατρείο στην Ηγουμενίτσα.

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ.

Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Γναθοχειρουργικής Κλινικής του Α.Π.Θ. πάνω στην ”Προχωρημένη εμφυτευματολογία και την διαχείριση ελλειματικών γνάθων».

Το 1995 μετείχε στην επιστημονική ομάδα του Ιατρείου Παίδων της Οδοντιατρικής Α.Π.Θ.

Το 1997 ολοκλήρωσε το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης, στην Εμφυτευματολογία και στα Βιοϋλικά , της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωματούμενων Οδοντικών και Γναθοπροσωπικών Εμφυτευμάτων – Βιοϋλικών

Έχει διατελέσει Γραμματέας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσπρωτίας και Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ».

Είχε ενταχθεί με την ιδιότητα του Διδάσκοντα-Εκπαιδευτή στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, για την ειδικότητα «Βοηθών Οδοντιατρείου».

Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία ως στρατεύσιμος Σμηνίας Υγειονομικού, στην Γναθοχειρουργική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (Γ.Ν.Α.) και στο Οδοντοστοματολογικό Ιατρείο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής.

Έχει υπάρξει ομιλητής-εκπαιδευτής σε πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ετήσιων εκπαιδευτικών courses όπως το COMPUTER GUIDED IMPLANT SURGERY IN GREECE ( Υπολογιστικά Καθοδηγούμενη Χειρουργική Εμφυτευματολογία) που οργάνωσε η Μονάδα Ιατρικής Τρισδιάστατης Εκτύπωσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και το Πανελλήνιο Γναθοχειρουργικό Συνέδριο, ως κεντρικός ομιλητής.
Μετέχει στο επιστημονικό προσωπικό του καθολικού Πανεπιστημίου Ucam ως διδάσκων και εκπαιδευτής για την εξειδίκευση στην Χειρουργικής Στόματος, Περιοδοντολογία και Εμφυτευματολογία..
Έχει διατελέσει στο διδακτικό προσωπικό της Επιστημονικής Εταιρείας Χειρουργικής Στόματος με έδρα την Αθήνα.
Ο Σωτήρης Γιάκης νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ηγουμενίτσας Ο Σωτήρης Γιάκης νέος Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.