Στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας ο Περιφερειάρχης Αυλώνα

Στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας ο Περιφερειάρχης Αυλώνα


Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αυλώνας, κ. Flamur Mamaj την Δευτέρα 27/02/2024 είχε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτης Νταής. 
Στη συνάντηση εργασίας παρευρέθησαν από την Αλβανική πλευρά οι Αντιπεριφερειάρχες Αγίων Σαράντα κ. Χρήστος Κίτσος και Δέλβινου κ. Agron Kohila, ενώ από την Ελληνική πλευρά παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Δημοτικής Περιουσίας και Διοικητικής Οργάνωσης κ. Αλέξανδρος Πάσχος, ο Ανττιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων κ. Ηλίας Παππάς και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κορίζης.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα με θέματα όπως η Τουριστική Ανάπτυξη, η Κρουαζιέρα, οι σχέσεις μεταξύ των επιχειρήσεων, τα διάφορα ζητήματα ασφαλείας και οι συνεργασίες σε αυτά και οι κοινές αγωνίες και προβλήματα των δήμων των παραλίων για μεγάλα οδικά έργα και συνεργασίες.
Ακόμη, συμφωνήθηκε η επανάληψη αντίστοιχων συναντήσεων στο μέλλον.
Στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας ο Περιφερειάρχης Αυλώνα Στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας ο Περιφερειάρχης Αυλώνα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες