Ηγουμενίτσα: Ερώτηση Γ. Τσίμαρη στη Βουλή για ίδρυση Κέντρου Άνοιας από ιδιωτικό φορέα

Ηγουμενίτσα: Ερώτηση Γ. Τσίμαρη στη Βουλή για ίδρυση Κέντρου Άνοιας από ιδιωτικό φορέα



Σε ιδιωτικό φορέα παραχωρείται το Κέντρο Άνοιας Ηγουμενίτσας. Το θέμα ανέδειξε ο βουλευτής Ιωαννίνων, Γιάννης Τσίμαρης, ο οποίος έθεσε σχετική ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό. Στην ερώτησή του ο βουλευτής τόνισε ότι τα ΤΕΠ αποτελούν την άμεση και χωρίς διακρίσεις πρόσβαση των πολιτών της χώρας στην επείγουσα ιατρική φροντίδα και έναν αντικειμενικά δύσκολο χώρο με απρόβλεπτη ροή ασθενών και κυμαινόμενη βαρύτητα περιστατικών, υπογραμμίζει.

Παράλληλα αναφέρει ότι αποτελούν το χώρο για την εύρυθμη λειτουργία του που απαιτείται ένα περιβάλλον εργασίας το οποίο βασίζεται στην επαρκή αριθμητικά και χωροταξικά στελέχωσή του μαζί πάντα με τον απαραίτητο εξοπλισμό και αναλώσιμα.
 Τέλος, σημειώνει πως «αντί να ενισχυθεί το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας για το σκοπό που κατασκευάστηκε, επιλέγεται να παραχωρηθεί ένα τμήμα του σε ιδιωτικούς φορείς ώστε να δημιουργηθεί Κέντρο Αντιμετώπισης της Άνοιας, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά παραχωρείται τμήμα στον πρώτο όροφο του ΤΕΠ 450 τετραγωνικών για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια».
Ηγουμενίτσα: Ερώτηση Γ. Τσίμαρη στη Βουλή για ίδρυση Κέντρου Άνοιας από ιδιωτικό φορέα Ηγουμενίτσα: Ερώτηση Γ. Τσίμαρη στη Βουλή για ίδρυση Κέντρου Άνοιας από ιδιωτικό φορέα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.