Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, για την απεργία της Τετάρτης

Η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, για την απεργία της Τετάρτης


Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Θεσπρωτίας

Ο ΣΕΠΕ Ν. Θεσπρωτίας στηρίζοντας την απεργιακή κινητοποίηση της 28η Φεβρουαρίου που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας στις 10.30 π.μ.
28/2 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΩΣ ΕΔΩ! Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ́ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

Στις 28 του Φλεβάρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, οι περισσότεροι φοιτητές και νέα παιδιά, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όλη τη χώρα και μια διαρκή-ανοιχτή πληγή σε δεκάδες οικογένειες. Τα δάκρυα έχουν γίνει οργή! Δίνουμε το παρόν στον αγώνα ώστε τίποτα να μην ξεχαστεί, τίποτα να μην συγκαλυφθεί. Για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αλλά και η πολιτική της απελευθέρωσης και του κέρδους που στο βωμό της θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές.

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ
ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

Στις 28/2, ενώνουμε τη φωνή μας με χιλιάδες εργαζόμενους, όλοι μαζί, απεργούμε και διεκδικούμε:
✔ 20% αυξήσεις στους μισθούς, επιστροφή των Δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων, επιστροφή του κλεμμένου Μ.Κ. του 2016-2017.
✔ Εξίσωση όλων των δικαιωμάτων (άδειες, εργασιακά, συνδικαλιστικά κ.ά.) των αναπληρωτών με αυτά των μονίμων, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
✔ Άμεση έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων στους νεοδιόριστους συναδέλφους/ισσες, με το πέρας της διετίας.
✔ Επαρκής χρηματοδότηση των σχολείων για την κάλυψη των αναγκών, μέτρα για την ασφάλεια και υγιεινή με ουσιαστικούς ελέγχους (αντισεισμικούς, πυροπροστασίας, ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτλ).
✔ Εξίσωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών και όλων των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ολιγοθέσια με αυτό όλων των εκπαιδευτικών.
✔ Ουσιαστική επιμόρφωση στα Πανεπιστήμια, δωρεάν, με απαλλαγή από τα διδακτικά μας καθήκοντα.

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια! Αποκλειστικά Δημόσια-Δωρεάν Παιδεία και Υγεία!

Όχι στην αντιεκπαιδευτική Αξιολόγηση, την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς του ΥΠΑΙΘΑ. Μαζική συμμετοχή στις ομόφωνες αποφάσεις της ΔΟΕ για απεργία – αποχή και στάση εργασίας.
Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, για την απεργία της Τετάρτης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, για την απεργία της Τετάρτης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.