Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΛΣΒΔΕ για την προαγωγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΛΣΒΔΕ για την προαγωγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας


Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος δια της παρούσης θα ήθελε να συγχαρεί τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας ΚΟΡΙΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για την προαγωγή του στον βαθμό του ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας αρχές του 2021 έχοντας τότε τον βαθμό του ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στην έως τώρα πορεία του στην Διοίκηση του Λιμεναρχείου έχει συμβάλλει αρκετά στην δημιουργία και διατήρηση της Συναδελφικότητας και καλού κλίματος μεταξύ του προσωπικού και έχει δώσει λύσεις σε αρκετά προβλήματα που υπήρχαν, πάντα μέσα στα πλαίσια των εκάστοτε υπηρεσιακών αναγκών.

Του ευχόμαστε η συνέχιση της υπηρεσιακής του πορείας να είναι εξίσου θετική και να συνεχίζει να συμβάλλει στην διατήρηση θετικού κλίματος σε οποιαδήποτε υπηρεσία και να είναι.

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΛΣΒΔΕ για την προαγωγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΠΛΣΒΔΕ για την προαγωγή του Κεντρικού Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.