Δωρεά από τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ προς το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου

Δωρεά από τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ προς το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου


Το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου έλαβε μια γενναιόδωρη δωρεά ύψους 500 ευρώ από τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ. 
Η δωρεά παραδόθηκε στον Διευθυντή του σχολείου, κ. Ζήκο Γεώργιο, από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Λάζαρο Παπαϊωάννου, και συνιστά ένα παράδειγμα έμπρακτης υποστήριξης και ενίσχυσης της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Σε δήλωσή του, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπαϊωάννου, εξέφρασε τη δέσμευσή του να συνεχίσει ο Σύλλογος να παρέχει υποστήριξη σε παρόμοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό χαρακτήρα. 
Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων έχουν ανάγκη, καθώς και τη συνεισφορά τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ για τη γενναιόδωρη υποστήριξη και δεσμεύεται να χρησιμοποιήσει τη δωρεά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να ωφεληθούν οι μαθητές και η εκπαιδευτική διαδικασία γενικότερα.
Δωρεά από τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ προς το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου Δωρεά από τον Σύλλογο Γερμανοελληνικής Φιλίας Φέλμπερτ προς το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολόφου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 29, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.