Θεσπρωτία : Συνεργασία με την Πυροσβεστική

Θεσπρωτία : Συνεργασία με την Πυροσβεστική


Τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη επισκέφθηκαν ο Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας, Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, ο Υποστράτηγος Χριστόφορος Μπόκας Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων (Κέρκυρα-Λευκάδα-Παξοί), ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Τσιώπος Κωνσταντίνος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηγουμενίτσας Αντιπύραρχος Ευάγγελος Πανταζής.

Συζητήθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας και επίλυσης προβλημάτων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, επίσης επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και του Πυροσβεστικού Σώματος για θέματα αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας θα στέκεται πάντοτε αρωγός στο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική.

Πηγή epiruspost.gr
Θεσπρωτία : Συνεργασία με την Πυροσβεστική Θεσπρωτία : Συνεργασία με την Πυροσβεστική Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.