Οι αγρότες της Θεσπρωτίας ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα

Οι αγρότες της Θεσπρωτίας ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα


Αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι από το μπλόκο της Θεσπρωτίας ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα. Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, καθημερινά, βρίσκεται το μπλόκο των αγροτών της Θεσπρωτίας, με δίωρο αποκλεισμό του λιμένα εξωτερικού, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι επιτροπή των αγροτών, συναντήθηκε και επέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη, που βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Οι αγρότες δηλώνουν ανυποχώρητοι, σημειώνοντας πως η όποια υποχώρηση από τις διεκδικήσεις τους, θα οδηγήσει στην πλήρη καταστροφή τους.
Την Τρίτη, οι αγρότες από τη Θεσπρωτία θα μεταβούν στην Αθήνα με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί από το ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα, προκειμένου να συναντήσουν και να διαδηλώσουν μαζί με συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της χώρας.
Οι αγρότες της Θεσπρωτίας ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα Οι αγρότες της Θεσπρωτίας ετοιμάζονται για κάθοδο στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.