Eγκαίνια του νέου εργοστασίου της HelNet στην Νέα Σελεύκεια

Eγκαίνια του νέου εργοστασίου της HelNet στην Νέα Σελεύκεια


Το προηγούμενο Σάββατο 20/1, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της HelNet στην Νέα Σελεύκεια. Παρουσία του Βουλευτή κ. Γιόγιακα, αντιπροσωπειών της Περιφέρειας και του Δήμου Ηγουμενίτσας, παραγωγών, συνεργατών αλλά και προσωπικού, οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας κ. Κώστας Κορωνάκης και κ. Γιώργος Κουμπής μετά τον αγιασμό προχώρησαν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Μετά το πέρας αυτής έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:
Συνοπτικά ο κ. Κουμπής ανέφερε: Είναι μεγάλη η χαρά, η χαρά της δημιουργίας και της συνύπαρξης με τους πελάτες μας που τόσα χρόνια μας τιμούν και συνεργαζόμαστε. Συμπωματικά να αναφέρω ότι η εταιρία μας φέτος, συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυση της.


Ο κ. Κορωνάκης ανέφερε: Έγινε αυτή η επένδυση προσπαθώντας να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις των παραγωγών στην Δ. Ελλάδα. Η επένδυση αυτή στοχεύει σε 3 πυλώνες. Να βελτιώσει τους οικονομικούς δείκτες των παραγωγών, να καλύψει τις απαιτήσεις τους σε τεχνικά θέματα και τέλος να συνεισφέρει θετικά στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Από την μεριά της FishCare, ο κ. Νίκος Τζουρμανάς ανέφερε: Μια μοναδική, για όλη την Δυτική Ελλάδα επένδυση, υλοποιήθηκε προσφέροντας υπηρεσίες για τους Έλληνες παραγωγούς καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες τους. Η κάλυψη αυτή παρέχεται από μια εταιρεία πρωτοπόρο στον κλάδο που λειτουργεί με τα πιο αυστηρά ξένα πρότυπα. Τέλος, πολύ σημαντικό είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω των μόνιμων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν στον ακριτικό νομό μας.








Eγκαίνια του νέου εργοστασίου της HelNet στην Νέα Σελεύκεια Eγκαίνια του νέου εργοστασίου της HelNet στην Νέα Σελεύκεια Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.