Βροχή οι αγωγές και τα εξώδικα..

Βροχή οι αγωγές και τα εξώδικα..


Σοβαρούς τριγμούς εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση της μαζικής αποστολής email σε αποδήμους από το γραφείο της ευρωβουλευτή Άννας Ασημακοπούλου.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι πέφτουν βροχή τα εξώδικα και οι αγωγές.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται τις τελευταίες ώρες, μόνο από ένα δικηγορικό γραφείο της Αθήνας ετοιμάζονται 100 αγωγές για να σταλούν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έχει λάβει δέκα εξώδικα από άτομα που πήραν email της, ενώ έχει γίνει και μία αγωγή εναντίον της.

Η ίδια έχει παραδώσει όλο το αρχείο της στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία βρισκόταν επί τέσσερις ώρες στο υπουργείο Εσωτερικών

Επόμενος σταθμός της Αρχής φαίνεται ότι θα είναι η Νέα Δημοκρατία, με τον πήχη τον προσδοκιών να μην είναι ψηλά, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος, ο πρώην γραμματέας αποδήμων, που έστειλε στην κα Ασημακοπούλου τα email που πήρε από το υπουργείο Εσωτερικών μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Στο στόχαστρο έχει μπει και η Νίκη Κεραμέως, με την αντιπολίτευση να έχει ήδη ζητήσει να συσταθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να κληθεί η υπουργός, η οποία «έχει την πολιτική ευθύνη».

Πηγή epiruspost.gr 
Βροχή οι αγωγές και τα εξώδικα.. Βροχή οι αγωγές και τα εξώδικα.. Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 23, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.